Fiskespö biltema

Fiskespön – Biltema

Köp【Fiskespö】hos Biltema – Varför betala mer? – Biltema.se

23 maj 2017 — fiskar med Biltemas carbon spön? Jag var där av andra anledningar, men kunde inte låta bli att klämma lite på dem, och de kändes helt okej med …

Vid köp av haspelspö, spinnspö, teleskopspö och andra typer av fiskespö ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema varuhus!

Fiskeset – allt i ett – Biltema.se

Fiskespön och rullar. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför …

Kompletta fiskeset för både nybörjare och erfarna fiskare. Perfekt för dig som vill prova på att fiska! Hitta ditt fiskeset på Biltema.se!

Fiskeset, inkapslat – Biltema.se

Lämpligt för dig som ska börja med sportfiske. Trasselfritt och enkelt, med snygg design. Spö, 180 cm, med keramiska ringar och klinga i glasfiber. Påspolad lina 70 meter, tjocklek 0,28 mm. Betesvikt 5–25 gram. En spinnare ingår.

Fiskeset Deep Sea Predator – Biltema.se

Mycket robust och starkt spö, utvecklat för tungt havsfiske. I setet ingår allt som behövs för att fiska: spö 1,8 m av glasfiber, 2 sektioner, en kraftig multiplikatorrulle med linräknare, stark nylonlina 0,45 mm/205 m, tafs 30 cm, samt ett tungt kustdrag 50 g med 3-krok av nickel. Rek. betesvikt: 100–400 g.

Haspelspö 24 T Carbon – Biltema.se

Exklusiv spöserie av mycket hög kvalitet och snygg design. Med superlätt 24 T kolfiberklinga, samt rullfäste och spöringar från Japanska Fuji, får du en fiskeupplevelse utöver det vanliga! Till detta ingår även spöfodral samt en exklusiv, canvasklädd spötub för skydd under förvaring och transport.

Haspelspö – Biltema.se

Ett kraftfullt och lätt kolfiberspö, som täcker det mesta inom skandinaviskt fiske. Med spigottholk.

Ultralätt fiskeset, 170 cm – Biltema.se

Ett mycket lätt, 2-delat spö av kolfiber 24T, längd 5,6 fot (170 cm). Med T5 guides och ringar av titaniumoxid. Rekommenderad betesvikt: 2–12 gram. Haspelrulle stl 500, med spole och vev i cnc-fräst aluminium. Perfekt till öring harr, regnbåge, röding och abborre. Lämplig lina 40-450. Fodral ingår.

Haspelspö från Biltema – För oss bakom flötet…

Fiskespön och rullar – Jula

Fiskespön och rullar. Produkter för en aktiv fritid eller friluftsliv på land och vatten. Här finns även sådant för aktiviteter och träning i eller utanför hemmet, med eller utan fyrbenta vänner.

Keywords: fiskespö biltema, biltema fiskespö, fiskespö barn biltema, toppögla biltema, teleskopspö biltema