Lina hurtig svt

Lina Hurtig lämnar landslagssamlingen | SVT Sport

för 2 dagar sedan — Lina Hurtig har inte kunnat träna med resten av laget under den pågående landslagssamlingen. Nu står det klart att hon åker hem.

Skada stoppar anfallsstjärnan.Lina Hurtig har inte kunnat träna med resten av laget under den pågående landslagssamlingen. Nu står det klart att hon åker hem.

Lina Hurtig klar för Arsenal: ”För intressant för att backa”

Lina Hurtig klar för Arsenal: ”För intressant för att backa” | SVT Sport

18 aug. 2022 — Lina Hurtig lämnar Juventus för engelska storklubben Arsenal. SVT Sport var, som enda media, på plats när den svenska anfallaren skrev på …

Lina Hurtig lämnar Juventus för engelska storklubben Arsenal.SVT Sport var, som enda media, på plats när den svenska anfallaren skrev på kontraktet under onsdagen. – När jag hörde hur Arsenal såg på mig som fotbollsspelare så kändes det för intressant för att backa, säger Lina Hurtig till SVT Sport.

Lina Hurtig: ”EM en stor besvikelse – mycket som inte föll på …

Lina Hurtig: ”EM en stor besvikelse – mycket som inte föll på plats” | SVT Sport

22 aug. 2022 — När SVT Sport träffade landslagsanfallaren Lina Hurtig i samband med övergången till Arsenal beskriver hon mästerskapet som en stor besvikelse.

Uttåg i semifinal och skralt med speltid.Det är en besviken Lina Hurtig som ser tillbaka på sommarens EM-slutspel. – Det var mycket som inte föll på plats det här mästerskapet.

Lina Hurtig inblandad i Sembrants smäll: ”Kändes inte bra”

Lina Hurtig inblandad i Sembrants smäll: ”Kändes inte bra” | SVT Sport

22 juni 2022 — – Det kändes inte bra så klart, säger Hurtig till SVT Sport. Mittbacken Linda Sembrant klev av dagens landslagsträning med lindad högerfot. Lina …

Lina Hurtig var inblandad i smällen som orsakade en lindrig fotledsstukning för Linda Sembrant.– Det kändes inte bra så klart, säger Hurtig till SVT Sport.

Lina Hurtig dundrar in 2–0 mot Finland – SVT Nyheter

Lina Hurtig missar landskampen mot Australien | SVT Sport

7 nov. 2022 — Anfallaren Lina Hurtig missar landskampen mot Australien på lördag. Hon fick en skadekänning under söndagens match med Arsenal i 4–0-segern …

Anfallaren Lina Hurtig missar landskampen mot Australien på lördag. Hon fick en skadekänning under söndagens match med Arsenal i 4–0-segern mot Leicester.– Under gårdagens match i Arsenal fick Lina en skadekänning och hon stannar därför kvar hemma i klubblaget för vidare undersökning. Därmed är hon inte tillgänglig för matchen mot Australien på lördag, säger landslagsläkaren Houman Ebrahimi till fotbollförbundets webbplats.

Lina Hurtig missar landskampen mot Australien | SVT Sport

Erkänner: ”Hittade inte rätt med Hurtig” | SVT Sport

27 juli 2022 — Lina Hurtig hade kunnat bli en nyckelspelare för Sverige i EM. Men Juventusstjärnan fick aldrig riktigt chansen att visa vägen.

Lina Hurtig hade kunnat bli en nyckelspelare för Sverige i EM.Men Juventusstjärnan fick aldrig riktigt chansen att visa vägen.– Det gör ont med henne för hon är sjukt bra och fick spela så lite. Det är något som vi får ta på oss, säger assisterande förbundskaptenen Magnus Wikman.

Erkänner: ”Hittade inte rätt med Hurtig” | SVT Sport

Asllani och Hurtig missar landskampen mot Kina | SVT Sport

för 6 dagar sedan — Känningar stoppar duon. Kosovare Asllani och Lina Hurtig missar VM-testet. – Vi gör bedömningen att de inte är redo, säger landslagsläkaren …

Känningar stoppar duon.Kosovare Asllani och Lina Hurtig missar VM-testet.– Vi gör bedömningen att de inte är redo, säger landslagsläkaren Houman Ebrahimi.

Asllani och Hurtig missar landskampen mot Kina | SVT Sport

Lina Hurtig lämnar återbud till Norgematchen | SVT Sport

7 juni 2021 — På grund av familjeskäl kommer Lina Hurtig inte att vara med när damlandslaget i dag samlas i Kalmar, skriver Svenska fotbollförbundet på …

På grund av familjeskäl kommer Lina Hurtig inte att vara med när damlandslaget i dag samlas i Kalmar, skriver Svenska fotbollförbundet på sin webbplats.Den 25-åriga Juventusanfallaren missar torsdagens landskamp mot Norge och det är inte säkert att hon kommer till spel i landskampen mot Australien den 15 juni.

Keywords: lina hurtig svt, svt lina hurtig