Uppblåsbar flamingo biltema

Badring, flamingo – Biltema.se

Vattenleksaker är ett samlingsnamn som inkluderar uppblåsbara badleksaker, poolleksaker och andra liknande leksaker. De används främst i vatten eller på …

Soliga dagar finns det få saker som är härligare än att glida runt på en badring i poolen. Med denna stora rosa flamingo kan du glida runt och ha det riktigt skönt.  Enkel att blåsa upp Badringen är enkel att fylla med luft. Blås med munnen eller en använd en pump med bred nippel (medföljer ej). För att tömma flytringen på luft måste en säkerhetsventil dras ut och tryckas in. Det gör att risken att ringen töms på luft av misstag minskar. Badringen finns i två färgkombinationer. Säljs styckvis. Viktigt att tänka på Vid köp via ”Köp och hämta” går det inte att välja specifik färg på denna artikel. Ha alltid badande barn under uppsikt. Badringen får inte lämnas framme i direkt solljus eller utsättas för hög hetta, då detta riskerar att skada ringen.

Köp【Vattenleksaker】hos Biltema Varför betala mer?

Köp【Vattenleksaker】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Här hittar du uppblåsbara leksaker att ta med till stranden eller poolen. … Uppblåsbar vattenleksak Flamingo 127 x 127 cm Flamingo. 199.-. Endast online.

Vid köp av vattenleksaker & badleksaker för vattenlek ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Flytleksak enhörning – Biltema.se

Letar du efter produkter inom vattenlek? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga.

Med denna coola enhörning i din ägo kommer det bli kö till poolen i sommar, för vem vill inte rida på en unicorn? Enhörningen är ett perfekt flythjälpmedel att glida fram på, men är också en rolig badleksak som kan sätta fantasin i rörelse och generera spännande och roliga lekar. Enkel att blåsa upp Enhörningens två sektioner är enkla att fylla med luft. Blås med munnen eller en använd en pump med bred nippel (medföljer ej). För att tömma flytleksaken på luft måste två säkerhetsventiler dras ut och tryckas in. Det gör att risken att enhörningen töms på luft av misstag minskar. Två handtag På enhörningens hals finns två handtag. Det gör att barnet enkelt kan hålla sig kvar, utan att ramla i, även om vattnet skulle guppa.   Viktigt att tänka på Ha alltid badande barn under uppsikt. Vattenleksaken får inte lämnas framme i direkt solljus eller utsättas för hög hetta, då detta riskerar att skada den. VARNING! Ej lämplig för barn under 3 år.

Luftmadrass Surf – Biltema.se

… slush (2); såpbubblor (20); uppblåsbara båtar (4); vatten- & badlek (4); vattenballonger (4); vattenbanor (10); vattenblasters (12); vattengevär (7) …

Soliga dagar finns det få saker som är härligare än att glida runt på en luftmadrass i poolen eller i vattnet vid stranden. Med denna badmadrass, med coolt kycklingmotiv, kan du göra just detta och troligen vill du aldrig lämna den ifrån dig. Enkel att blåsa upp Luftmadrassen är enkel att fylla med luft. Blås med munnen eller en använd en pump med bred nippel (medföljer ej). För att tömma flytleksaken på luft måste en säkerhetsventil dras ut och tryckas in. Det gör att risken att surfmadrassen töms på luft av misstag minskar. Två handtag På madrassens ovansida finns två handtag. Det gör att barnet enkelt kan hålla sig kvar, utan att ramla i, även om vattnet skulle guppa.   Viktigt att tänka på Ha alltid badande barn under uppsikt. Vattenleksaken får inte lämnas framme i direkt solljus eller utsättas för hög hetta, då detta riskerar att skada den. VARNING! Ej lämplig för barn under 3 år.

Flytleksak delfin – Biltema.se

Med denna coola delfin blir badet i poolen mycket roligare. Delfinen är ett perfekt flythjälpmedel att glida fram på, men är också en rolig badleksak som kan sätta fantasin i rörelse och generera spännande och roliga lekar. Enkel att blåsa upp Delfinen är enkel att fylla med luft. Blås med munnen eller använd en pump med bred nippel (medföljer ej). För att tömma flytleksaken på luft måste en säkerhetsventil dras ut och tryckas in. Det gör att risken att delfinen töms på luft av misstag minskar. Två handtag På delfinens ovansida finns två handtag. Det gör att barnet enkelt kan hålla sig kvar, utan att ramla i, även om vattnet skulle guppa.   Viktigt att tänka på Ha alltid badande barn under uppsikt. Vattenleksaken får inte lämnas framme i direkt solljus eller utsättas för hög hetta, då detta riskerar att skada den. VARNING! Ej lämplig för barn under 3 år.

Badhaj – Biltema.se

Badhaj

Vattenlek – Rusta

Vattenlek

Vattenlek – ÖoB

Vattenlek | ÖoB

Letar du efter produkter inom vattenlek? Då har du kommit helt rätt! Här ser du ett urval av vårt sortiment. Många är smarta, andra är roliga. Alla är billiga. 🙂 Självklart hittar du ännu fler produkter inom vattenlek i våra varuhus. Välkommen att fynda på ÖoB!

Vatten- & badlek – Lekia

Vatten- & badlek

Vatten- & badlek

Keywords: uppblåsbar flamingo biltema